Powerwoman tager sølv til Powerman-stævne

aug 8, 2016

Saml point til DM-triserien både lørdag og søndag
Vi ønsker også at henlede din opmærksomhed på, at hvis du har tid, lyst og overskud, så er der mulighed for at hente point til Dansk Invest DM TRI-serien både lørdag og søndag i Fredericia. Lørdag den 27. køres age-group-draft-stævnet på distancen 750 – 20 – 5. Mens der den 28. køres age-group-non-draft på OL/standard distancen 1500 – 40 – 10.

 

Rasmus Henning er blandt de mest vindende danske triatleter nogensinde.

Rasmus Henning er blandt de mest vindende danske triatleter nogensinde. (foto: Dtrif/Morten Brandt)

Bonus info: Rasmus Henning har blandt meget andet deltaget i OL i 2004 og 2008, hvor han blev hhv. nr 7 og 8, han har vundet EM på OL distancen i 2004. Derudover har han samlet 11 DM titler på OL og sprintdistancerne alle hentet i årene fra 2000 til 2009.

 

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.