Powerwoman tager sølv til Powerman-stævne

aug 8, 2016

Saml point til DM-triserien både lørdag og søndag
Vi ønsker også at henlede din opmærksomhed på, at hvis du har tid, lyst og overskud, så er der mulighed for at hente point til Dansk Invest DM TRI-serien både lørdag og søndag i Fredericia. Lørdag den 27. køres age-group-draft-stævnet på distancen 750 – 20 – 5. Mens der den 28. køres age-group-non-draft på OL/standard distancen 1500 – 40 – 10.

 

Rasmus Henning er blandt de mest vindende danske triatleter nogensinde.

Rasmus Henning er blandt de mest vindende danske triatleter nogensinde. (foto: Dtrif/Morten Brandt)

Bonus info: Rasmus Henning har blandt meget andet deltaget i OL i 2004 og 2008, hvor han blev hhv. nr 7 og 8, han har vundet EM på OL distancen i 2004. Derudover har han samlet 11 DM titler på OL og sprintdistancerne alle hentet i årene fra 2000 til 2009.

 

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….