Powerman Viborg – World Triathlon Powerman Middle Distance Duathlon World Championships er udsat til 7. maj 2022

maj 7, 2021

Arrangørerne bag World Triathlon Powerman Middle Distance Duathlon Championships Viborg ser sig desværre nødsaget til at udsætte verdensmesterskabet til den 7. maj 2022. Mesterskabet skulle være afholdt 2. oktober 2021.

Baggrunden for udsættelsen er den nuværende COVID-19-situation og ønsket fra arrangørerne om at opretholde et højt niveau for verdensmesterskabet, hvilket på nuværende tidspunkt besværliggøres da atleter fra udlandet vil have svært ved at kunne deltage i efteråret 2021.

Alle tilmeldte atleter får automatisk flyttet deres registrering til den nye dato i 2022. Har man ikke mulighed for at deltage den 7. maj 2022, og er man allerede registreret, bedes man sende en e-mail til info@powerman.dk, som efterfølgende vil refundere startgebyret.

 

For øvrig information:

Eventrelaterede spørgsmål:
Jacob Sonne-Schmidt
sonne@sonnekoncept.dk
+45 51912143

Kommunale anliggende:
Lars Stentoft
lkst@viborg.dk
+45 23320279

 

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …