Peter Thygesen er ny ITU Level 2 dommer – som den første i Danmark

feb 14, 2020

Peter Thygesen har bestået eksamen efter at have været på ”Technical Official Level 2 Seminar” i Loughborough, England, i oktober 2019. Tillykke med den nye titel Peter!

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Peter Thygesen har igennem en årrække været en af dem der er gået forrest i det danske dommerkorps og han har løst mange opgaver både indenlands og i udlandet.
I 2020 er han assisterende teknisk delegeret på 2020 Viborg ITU Powerman Middle Distance Duathlon World Championships.

Peter har i 2019 været meget aktiv og har udover opgaven i Viborg for eksempel også været afsted til ETU Valencia U23 European Championships, som var stævnet, som var meget tæt på at blive aflyst på grund af storm og regn. Til dette stævne lærte han og de andre danske dommere, som var tilknyttet stævnet meget om krisestyring.

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Som international dommer mødes man med meget forskellige udfordringer og der er brug for en stor og solid ”værktøjskasse”.  Peter har haft lysten til at erhverve sig rigtig megen ny viden udenlands, som han har kunnet lægge til hans omfattende basisviden, så han nu er den danske dommer med størst international erfaring.

Triatlon Danmark ønsker Peter held og lykke med fremtidige opgaver, og vi er samtidigt glade for, at antallet af ITU Technical Officials Level 1 fra Danmark støt og roligt stiger, og at rigtigt mange af disse også får opgaver i internationalt regi, både ETU og ITU stævner i 2020.
Danske dommere er højt værdsatte og de bidrager i høj grad til, at internationale stævner afvikles bedst muligt og løbende bliver forbedret, både sportsligt og sikkerhedsmæssigt. Der er derfor en forventning til at Peter Thygesen ikke bliver den sidste danske dommer på ITU Level 2.

Har du lyst til at være dommer?
Så har du muligheden for at deltage i dommerkursus i:
Brøndby 8. marts 10.00-17.00
Århus 7. marts 10.00-17.00
Se mere om tilmelding her

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.