OL og PL i Tokyo udskydes med et år

apr 3, 2020

IOC har meldt ud, at OL i Tokyo udskydes til 2021.

DIF og Team Danmark er tilfredse med beslutningen og igangsætter nu arbejdet med, hvad det kommer til at betyde for det danske OL-arbejde.
”Nu har vi den udskydelse, som vi håbede på og kan derfor sammen med Team Danmark, de internationale og nationale forbundene og atleterne trække i arbejdstøjet.
Der er masser af svære spørgsmål at tage fat på som fx, hvad udskydelsen betyder for atleternes kvalifikationer, for vores økonomi, ja, for hele den danske OL-deltagelse.
Svarene har vi ikke endnu, men nu er der endelig en form for ro til at arbejde med udskydelsen.” siger Niels Nygaard, der er formand for DIF og Danmarks Olympiske Komité

OL Tokyo 2020 skulle have været afholdt fra slutningen af juli og frem til starten af august og efterfølgende skulle PL ligeledes have været afholdt i den japanske hovedstad.
Det bliver der så ikke noget af pga. den alvorlige og verdensomspændende COVID-19 situation.
Heldigvis er der allerede nye datoer på plads for 2021.
OL starter d. 23. juli 2021 og PL starter d. 24. august 2021.

Det vil altså sige at det er lykkedes at få placeret OL og PL på samme tidspunkt af året som oprindeligt planlagt, blot et år senere. Det er en ganske tilfredsstillende løsning.
De præcise datoer for triatlonkonkurrencerne er endnu ikke på plads.

Triatlon Danmark ser frem til det forsatte samarbejde med Team Danmark og vores atleter frem mod OL Tokyo 2020 – nu afholdt i 2021

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Lea Hoffmann

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.