Øresund Tri – The Next Generation

​Øresund tri – The Next Generation 2023 er en triathlon for børn i alderen 8-17 år, som finder sted lørdag d. 17. juni i den nordlige ende af Skovshoved Havn. En triathlon består af 3 discipliner. Svømning, cykling og løb. Først skal du svømme, derefter cykle og du slutter af med at løbe og alle kan være med uanset niveau. Du skal dog være tryg ved havvand og kunne svømme, hvor du ikke kan bunde.

Svømningen foregår beskyttet inde i kajakpolobassinet ved Skovshoved Havn med banetove og livreddere. Cykelruten er en 2 km rundstrækning fra Skovshoved Havn mod Knud Rasmussen statue og retur. Løberuten er en strækning på 1 km rundt på den nordlige ende af Skovshoved Havn. Alt efter distance så cykler eller løber man flere loops på ruterne.

 

Individuel tilmelding til rød, blå og grøn distance: 
Du SKAL tilmelde dig den distance som passer til din alder, dvs. er du 12 år gammel, skal du tilmelde dig blå distance.

“Tri it together” stafet børn – Gul distance:
To eller tre deltagere kan gå sammen og lave en stafet. Alderen skal være mellem 8-17 år og man kan mixe alder og køn.
Hver deltager må færdiggøre sin distance/disciplin før han/hun giver timing chippen til den næste atlet. Når den sidste atlet fra holdet kommer i mål, er holdet færdigt. Husk ved tilmelding at skrive navn/alder på hvem som svømmer, cykler og løber og t-shirt størrelse.

“Tri it together” stafet familie for børn/voksne – Orange distance:
Her kan du som den eneste distance gå sammen med en eller to voksne fra f.eks. din familie og få en sjov oplevelse sammen. Der skal min. være et barn (8-17 år) med på distancen og man kan mixe alder og køn. Husk ved tilmelding at skrive navn/alder på hvem som svømmer, cykler og løber og t-shirt størrelse.

Præmier og medaljer:
Der er medaljer til alle som deltager.
Der er præmier til nr. 1, 2 og 3 for både drenge og piger i rød, blå og grøn distance.

I “Tri it together” børn eller “Tri it together” familie stafet er der præmier til nr. 1, 2 og 3. Dvs der bliver ikke differentieret i mellem drenge og piger, da stafetten er mixed.

Deltagerpris og registrering:
Vi åbner op for tilmelding d. 31. marts 2022
Kr. 250.-: d. 31. marts – 31. maj 2022
Kr. 300.-: d. 1. juni – 17. juni kl. 12.00 2022

Det er ikke muligt at tilmelde sig på dagen. Der kommer et håndteringsgebyr på kr. 15.- oveni deltagerprisen ved tilmelding.
Med i deltagergebyret får du en goodiebag, drikkedunk, badehætte og t-shirt. Husk at vælge t-shirt størrelse ved tilmelding. Alle i stafetten får også t-shirt.

“Helt nyt stævne for børn, unge og voksne”

 

Info til atleter

Find alle praktiske informationer om stævnet

Programmet

Se programmet

Tilmeld

Se priser og tilmeld dig

Præmier

Se præmier