World Cup Sarasota med Anne Holm, Emil Holm og Alberte Kjær til start

okt 12, 2018


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Anne Holm og Alberte Kjær under DM finalen/NM i Fredericia. Foto: Lea Hoffmann

Det er ikke kun på Hawaii at der i morgen køres en meget vigtig triatlonkonkurrence. Også i Sarasota, Florida, er en masse dygtige verdensklassetriatleter samlet. Her køres en afdeling af World Cuppen og Danmark har Anne Holm, Emil Holm og Alberte Kjær Pedersen til start.

Distancen der konkurreres på i Sarasota er sprintdistancen 750m svømning, 20km cykling og 5km løb.
De svømmes i rostadionet, Nathan Benderson Park, og efter 750m svømning foregår cykeldelen rundt om rostadionet. Afslutningsvis løbes der langs rostadionet.

Der har været meldinger om at vandkvaliteten ikke er god nok til at der kan køres triatlon. Det kommer der en afklaring på i løbet af fredagen.

Elite kvinder starter kl. 19.30 (dansk tid)
Elite herrer starter kl. 21.30 (dansk tid)

Se startlisterne her

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …