World Cleanup Day 2020

sep 16, 2020

Lørdag den 19. september er World Cleanup Day 2020 – verdens største affaldsindsamlingsevent – og alle er inviteret til at være med!

Sammen med deltagere fra hele verden har du, din familie og/eller træningsmakkere muligheden for at være med til at gøre verden et renere sted til glæde for både dyr og mennesker. Sidste år deltog mere end 21 mio. mennesker fra 180 lande i World Cleanup Day. Alene i Danmark deltog ca. 10.000 personer som samlede omkring 11,5 ton affald ind.

Hvordan deltager man?

Det er virkeligt let at blive en del af indsamlingen, og alle kan være med. Man kan enten vælge at deltage i en af de allerede eksisterende indsamlinger landet over eller deltage som privatperson eller gruppe og rense et område for affald. Find en eksisterende indsamling her.

Klik for at downloade oprydningsguide, vægt- og sorteringsguide samt information om app’en WasteHunters, som hjælper med at registrere, samle og dele data om det skrald og plastik som indsamles.

Dataindsamling

For at indsatsen ved en privat indsamling kan indgå i de globale og nationale data, er det nødvendigt, at man “registrerer” ens private oprydning (uanset om man blot er to personer) hos PlasticChange, som står for registrering af den danske indsamling. Så skaber de overblik over hvem, der er ude og rydde op, hvad der samles ind, og hvor der er indsamlet affald. Registreringen er nem at lave og gøres gennem denne formular.

Klik her for at læse mere om World Cleanup Day 2020 og hvordan du kommer i gang.

#triatlonrydderop

 

Triatlonfest i Ringe

Triatlonfest i Ringe

Lørdag var der triatlonfest i Ringe, da Ringe TRI afviklede DM Aquatlon, Aspirant Super Sprint, Elite Super Sprint og DM MIXED RELAY for aspiranter, Age-Group og Elite.