VM i Vintertriatlon 2018

jan 30, 2018


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Jens Hovgård Christiansen tager en flot 4. plads til VM.

Jens Hovgård Christiansen (Glostrup Triatlon Klub) var i weekenden til VM i Vintertriatlon i Rumænske Cheile Gradistei.
Den, for danskere, noget uvante disciplin består af 4,5 km løb – 8 km cykling og 6 km langrend som Jens gennemførte i 1 time 29 minutter og 35 sekunder, hvilket resulterede resulterede i en placering et enkelt skridt fra podiet.

Jens kæmpede noget med den tynde luft i højderne og udtaler selv at det mest var løbedisciplinen, der kostede tid og ikke som man måske kunne forvente langrendsdelen.
Det er ikke første gang at Jens er afsted med Tri-Team DK til internationale mesterskaber – således har Jens deltaget flittigt de sidste sæsoner i både cross- og vintertriatlon.

Fra Dansk Triatlon Forbund skal der lyde et stort tillykke til Jens – vi er glade for at du på flotteste vis repræsenterer Danmark og viser flaget og dragten frem og vi håber at du har mod på at give medaljen endnu en chance når der er VM på hjemmebane i Juli 2018.

Vil du gøre Jens selskab næste gang kan du læse meget mere om internationale mesterskaber for Age Group atleter HER
Den fulde resultatliste fra stævnet kan ses HER

 

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Jens med det danske flag i Rumænien.

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …