Video: Er din cykel race ready til AG-draft-race?

aug 9, 2016


Er du og din cykel klar til Danmarks premieren for AG-Draft-race i Fredericia lørdag den 27. august? 

Når der er premiere på Draft-triatlon for age-groupere på dansk grund er det vigtigt, at du har din cykel klar til de anderledes krav.

Rasmus Henning fortæller i videoen her om forskellene på en triatlon draft race og non draft race cykel og hvilket setup han selv anbefaler.

Sammenlignet med non-draft er forskellen cykeldelen, der afvikles som et regulært cykelløb, hvor der køres i større eller mindre grupper og hvor atleterne forsøger at hænge på eller sætte hinanden af. Det stiller derfor helt andre krav til såvel taktiske som køretekniske kompetencer. Blandt andet derfor råder Rasmus Henning alle der har mod på at prøve kræfter med AG-Draf-race at til at melde sig ind i en klub og komme ud og træne cyklingen sammen med andre. Du kan se videoen hvor han giver gode råd om selve draft-race løbet her.

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …