Velkommen til World Triathlon

okt 1, 2020


 

ITU lancerer i dag en ny brand identitet og bliver til World Triathlon. Skiftet fra ITU til World Triathlon sker bl.a. for at styrke og konsolidere World Triathlon position, som det samlende organ der repræsenterer hele multisports samfundet.

Arbejdet med at udvikle den nye identitet, som Triatlon Danmarks formand Mads Freund har taget del i, blev påbegyndt i august 2019 og er blevet til gennem input fra medlemmer og stakeholders fra hele triatlonsamfundet.

Læs hele pressemeddelelsen fra World Triathlon her og klik på billedet nedenfor for at se den officielle præsentationsvideo.

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …