Unikt Indblik i dansk kortdistancetriatlon

mar 23, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Fuldt fokus under Danske Invest DM TRI Serien i Furensøen 2016. (Foto: Morten Brandt Rasmussen)

Med præcis en måned til det første stævne i Danske Invest DM TRI Serien 2017, er det passende at se frem mod de forestående actionfyldte kortdistancerace. Eller rettere bagud. For Simon Jørn Hansen (KTK86) har bedrevet en meget interessant video fra finalestævnet i Furesøen i september! 

Simon har lavet en “lille” video i et professionelt format, hvor han b.la. har lagt sin puls, kadence og fart ind over videomaterialet fra et GoPro kamera bag på Simons sadel.
Derudover er der en masse kommentarer undervejs om hvad der sker i racet, hvem der er i hvilke grupper og hvor lang tid der er imellem dem og meget mere!
Der er især fokus på cykeldelen, hvor man får et rigtig godt indblik i de hæsblæsende 20km cykling, og hvad der skal til for at være med på eliteniveau.

Herrernes finalestævne i Furesøen var nok det mest dramatiske kortdistancerace der er kørt i Danmark. For lige kort at ridse op hvordan racet udspillede sig: Andreas Schilling (Fredericia Triathlon Team) styrtede undervejs fra en position hvor han lignede den kommende danske mester. Emil Deleuran (Fredericia Triathlon Team) vandt i et meget tæt sprintopgør med Henrik Klemmensen (Fredericia Triathlon Team). Andreas kom på cyklen igen og også han endte i sprintopgør mod Anders Lund Hansen (Multiatleterne). En duel som faldt ud til Anders’ fordel. Anders, Andreas og Emil endte på 6 point i den samlede stilling og så blev Emil dansk mester da placeringen i finalestævnet blev afgørende.
Små klip fra alle disse situationer kan du også se i videoen!

Der er lidt underholdning til et af de hårde pas på hometraineren. Se den og bliv klogere på kortdistancetriatlon!

Danske Invest DM TRI Serien starter i Odense om præcis en måned, hvor Ungdom A+B og Børn 3+2 skal dyste i Aquatlon søndag d. 23. april.
Tilmelding her

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …