Udviklingsdag i triatlons tegn (UDSAT TIL EFTERÅRET)

mar 5, 2020


Hvordan skal triatlonsporten udvikle sig i 2020’erne, så endnu flere danskere får lyst til at blive en del af triatlonfællesskabet?

Det spørgsmål har vi brug for jeres input og hjælp til at besvare, og derfor inviterer Triatlon Danmark triatleter, trænere og stævnearrangører med interesse i at udvikle triatlonsporten til Udviklingsdag lørdag den 4.april på Glamsbjergs Idrætsefterskole.

Til udviklingsdagen skal vi bl.a. drøfte, hvordan vores begejstring for triatlonsporten kan spredes ud til endnu flere. Så har du godeerfaringer, nye ideer og ikke mindst lysten til at udvikle vores allesammens sport, er udviklingsdagen stedet for dig.

Udviklingsdagen afholdes i forbindelse med Ungdoms Forårs Camp, og det vil være muligt at booke overnatning og morgenmad for blot 150kr., så man efter mødet kan nyde en aften i godt selskab – og hvem ved måske komme på endnu flere gode ideer.

Tilmeld dig ved at skrive til post@triatlon.dk

Programmet for udviklingsdagen følger i næste uge.

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …