Udviklingsdag i triatlons tegn (UDSAT TIL EFTERÅRET)

Mar 5, 2020


Hvordan skal triatlonsporten udvikle sig i 2020’erne, så endnu flere danskere får lyst til at blive en del af triatlonfællesskabet?

Det spørgsmål har vi brug for jeres input og hjælp til at besvare, og derfor inviterer Triatlon Danmark triatleter, trænere og stævnearrangører med interesse i at udvikle triatlonsporten til Udviklingsdag lørdag den 4.april på Glamsbjergs Idrætsefterskole.

Til udviklingsdagen skal vi bl.a. drøfte, hvordan vores begejstring for triatlonsporten kan spredes ud til endnu flere. Så har du godeerfaringer, nye ideer og ikke mindst lysten til at udvikle vores allesammens sport, er udviklingsdagen stedet for dig.

Udviklingsdagen afholdes i forbindelse med Ungdoms Forårs Camp, og det vil være muligt at booke overnatning og morgenmad for blot 150kr., så man efter mødet kan nyde en aften i godt selskab – og hvem ved måske komme på endnu flere gode ideer.

Tilmeld dig ved at skrive til post@triatlon.dk

Programmet for udviklingsdagen følger i næste uge.

Fælles Zwift-træning

Med COVID-19-restriktioner og vinterens komme kan det være svært at få lavet den træning, som man gerne vil i sin lokale triatlonklub. Men det er der råd for nu. KTK86 åbner de virtuelle døre på vid gab og inviterer alle klubmedlemmer, der har lyst, til at deltage i cykeltræning på Zwift. Læs mere …