Udveksling med Det Dominikanske Triatlon Forbund

feb 26, 2020


Har du lyst til at åbne dit hjem for en ung triatlet i aldersgruppen 15- 20 år fra Den Dominikanske Republik i sommerferien? Vi søger triatlonfamilier, der har mod på og lyst til at vise, hvordan vi laver triatlon i Danmark, og tilbyde den unge noget sparring om træning, disciplin, udstyr og kostvaner, når man træner.

Triatlon Danmark er blevet kontaktet af Det Dominikanske Triatlon Forbund, som ønsker at styrke deres triatlonkultur og vise nogle af deres unge triatleter, hvordan den europæiske triatlonkultur fungerer. Og her er valget faldet på Danmark.

Vi forestiller os, at du og gerne flere i din familie selv er aktive triatleter i en klub og har plads til at have en ung dominikansk triatlet boende i en uges tid. At I tager den unge med til træningsaktiviteter i klubregi og giver ham/hende et indblik i den danske triatlonkultur.

Den unge triatlet fra Den Dominikanske Republik vil ankomme til Danmark i weekenden omkring den 26.-28. juni og vil deltage i Summer Campen på Hald Ege Efterskole ved Viborg. Summer Campen afholdes fra mandag d. 29. juni til fredag den 3. juli. Man skal derfor som værtsfamilie være klar på at kunne modtage den unge triatlet i op til to uger fordelt på et par dage forud for Summer Campen og så ca. en uge efter Campen. Endelige datoer for ankomst til og afrejse meldes ud i løbet af foråret.

Triatlon Danmark sørger for, at der er udstyr (cykel og våddragt) til den unge triatlet i det omfang, det er nødvendigt, mens man som værtsfamilie står for kost og logi.

Kontakt post@triatlon.dk, hvis du synes, det lyder spændende og er noget, du og din familie har tid og lyst til. Vi vil bestræbe os på at matche jeres ønsker til den gæstende triatlets alder og køn med de unge dominikanske triatleter, så alle kan få den bedst mulige oplevelse.

Vi håber meget, at det er noget, I har lyst til, og vi ser frem til at høre fra jer.

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …