Internationale mesterskaber

maj 20, 2020

Vi ved, at mange af jer havde set frem til en triatlonsæson fyldt med stævner i både ind- og udland. Desværre har COVID-19-situationen medført, at mange stævnearrangører enten har udskudt stævnet til senere i 2020 eller helt aflyst i år.

I Triatlon Danmark følger vi situationen meget nøje, og vi tilpasser løbende stævnekalenderen på triatlon.dk med de nyeste oplysninger om udskydelser eller aflysninger.

Ved aflysninger eller udskydelser af større internationale stævner vil informationen også blive delt på Facebook og i Triatlon Danmarks Medlemsinformation.

Seneste nyt på den internationale triatlonscene er, at ETU har opdateret deres eventkalender for 2020. Der er nu enten nye datoer for afholdelse af stævnerne eller en deadline for, hvornår beslutningen om eventuel afholdelse skal træffes.

Her er det især værd at hæfte sig ved, at ETU fastholder afholdelse af:

– Tartu Triathlon European Championships i Estland den 28.-30 august (endelig beslutning træffes 18 juni)

– Târgu Mures CrossDuathlon European Championships i Rumænien den 12. september (endelig beslutning træffes 6 juli)

– Târgu Mures Cross Triathlon European Championships i Rumænien den 15. september (endelig beslutning træffes 6 juli).

ETU er stadig i overvejelsesfasen i forhold til at afholde af:

– Bled Aquabike European Championships den 18. september

– Bled MD Triathlon & Aquathlon European Championships den 20. september i Slovenien – deadline for endelig beslutning er 13. juli for begge stævner.

Så snart vi ved noget endeligt om de internationale mesterskaber, vil vi åbne op for tilmeldingerne og melde det ud på de sædvanlige kanaler.

Se Triatlon Danmarks stævnekalender her.

Se ETU’s eventkalender her.

Har man yderligere spørgsmål, er man altid velkommen til at skrive til post@triaton.dk.

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Danskere med store forventninger til 2024-sæsonen

Danskere med store forventninger til 2024-sæsonen

Miami kommer til at syde af forventning på lørdag, når 40 af verdens allerbedste triatleter står til start i Miami i de nye konkurrence format T100 Triathlon World Tour. Til start er Daniel Bækkegaard og Magnus Ditlev. læs mere…

Nordic Triathlon Cup

Nordic Triathlon Cup

Nordic Triathlon Cup 2024 tilbyder spændende konkurrencer for nordiske triatleter med starter i Finland, Estland og Danmark. Cuppen er en unik mulighed for at konkurrere på højt niveau og styrke det nordiske triatlonarbejde. læs mere…

Danske stjerner klar til WTCS Abu Dhabi

Danske stjerner klar til WTCS Abu Dhabi

Fredag går det løs med årets første WTCS og spændingen begynder at kunne mærkes hos de to danske landsholdsatleter, der er til start. Find info om starttidspunkter links til startlister og hvor du kan følge med i artiklen. Læs mere