Triatlonweekend i Ganløse 18.-19. maj med DM Sprint og DM Hold

apr 12, 2019


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der kan stilles hold med mange forskellige konstellationer!

I weekenden 18. og 19. maj har vi sammensat en fantastisk tri-weekend i smukke omgivelse og med garanti for sol omkring Bastrup sø.

Lørdag d. 18. maj er der DM Sprint afviklet traditionen tro som enkeltstart 750 – 23,2 – 5. Den ærligste form for triatlon – Det er dig mod de tre discipliner i triatlon – uden mulighed for at gemme dig eller få lidt læ på cyklen eller et par gode ben på svømningen.
DM Sprint triatlon indgår i DM TRI serien for Aspiranter og for Age-Group’ere. Læs mere om DM TRI serien her

Søndag d. 19. maj vil Ganløse Tri-Center igen at være vært for DM hold (vi havde også denne dobbelt weekend for 10 år siden).

Dermed er der mere at komme over broen for – for de Fynske og Jyske klubber.

Vi har i år lempet for restriktionerne for tilmelding af hold således at alle (undtagen eliten) kan sammensætte hold på kryds og tværs af klubber og køn – og på tværs af Enkelt Persons Medlemmer og klubmedlemmer.

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …