Tri på Broen sprint triatlon søndag 29. september

jul 9, 2019


Ganløse Tri-Center, der er i mange år har stået bag DM sprint – Tri på Tyren, har sammen med Fjordforbindelsen Frederikssund arrangeret et sprint triatlon over og under Kronprinsesse Marys Bro søndag den 29. september – Tri på Broen.

Arrangement bliver den absolut sidste chance for en gå/løbetur over broen, inden den åbner for trafik mandag den 30. september.

Det bliver en unik mulighed for at prøve triatlon på en lukket bane både under og over Kronprinsesse Marys Bro. Distancen er en såkaldt sprintdistance, som er på 750 m svøm i Roskilde Fjord, 20 km cykling på helt ny asfalt og 5 km løb.

Læs pressemeddelelsen fra Ganløse Tri-Center her

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …