Tilmeld dig Summer Camp 2019 for alle unge

jun 4, 2019


Tag med på camp med en masse andre unge, der elsker triatlon, ungdomslandstræner Rasmus Stubager og landets dygtigste ungdomstrænere.

Er du mellem 12 og 20 år, vil du blive bedre til triatlon, og har du lyst til at møde nye venner og have det sjovt, så tilmeld dig Triatlon Summer Camp 2019 fra den 1.-5. juli på Glamsdalens Idrætsefterskole på Fyn.

Her får du mulighed for at træne en masse triatlon i et niveau, der passer til netop dig, sammen med andre unge, der kan lide at dyrke triatlon.

Træningen varetages af ungdomslandstræner Rasmus Stubager, der sammen med et hold af dygtige ungdomstrænere fra landets ungdomsafdelinger vil tilrettelægge træning og aktiviteter.

Fællesskabet betyder meget, så på campen vil der udover en masse fokuseret og tilpasset træning også blive lagt stor vægt på det sociale. Du skal bo på værelse sammen med tre andre campdeltagere i skolens elevhuse, og om aftenen vil der være fælles aktiviteter som fx hygge om lejrbålet eller beach volley.

Vil du gerne med på campen, men mangler dit eget udstyr, er der mulighed for at låne.
Du får tøjpakke med T-shirt og trøje, som du kan beholde.

Vi glæder os til en super sjov og god ungdomscamp – og vi håber, at du har lyst til at være med!

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Praktisk information

Hvornår: Mandag den 1. juli til fredag den 5. juli 2019

Hvor: Glamsdalens Idrætsefterskole, Langbygårdsvej 14, 5620 Glamsbjerg

Pris: 2.500 kr. inkl. træning, kost, logi og tøjpakke

Tilmelding: Tryk HER  (deadline 16. juni)

For yderligere information kontakt:
Louise Rohr
louise.rohr@triatlon.dk
mobil: 26715073

Følg Triatlon Summer Camp på Instagram og Facebook 

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …