Svendsen og Bystrup vinder igen VM bronze i duatlon

sep 5, 2016


Susanne Svendsen og Søren Bystrup vandt søndag VM-bronze i langdistanceduatlon i Zofingen, Schweiz. Dermed føjer de begge endnu en international mesterskabsmedalje til den i forvejen pæne samling.

De to Århus-duatleter har en hel del til fælles. De er begge fra Århus 1900 Triathlon Klub. De forsvarede begge to sidste års VM-bronzemedalje. Og de kom begge to ind til racet uden de allerbedste forberedelser da længere varende skader har drillet i de sidste måneder. På trods af det lykkedes det alligevel at komme på podiet!

Svendsen slutter i øvrigt sæsonen med en klar førsteplads på verdensranglisten. Det er første gang, at en dansker slutter øverst!

De danske Age-Group duatleter vandt 6 VM guld! 
Udover elite VM blev der også afholdt VM for Age-Group og her tog danskerne virkelig for sig af medaljerne. Især guldmedaljerne, hvor det blev til intet mindre end 6 styks!!

Kvinder 40-44: Guld til Melina Olsen. Sølv til Pia Nielsen
Kvinder 45-49: Guld til Anette Corydon
Mænd 45-49: Guld til Steen Jespersen. Nr. 8 Poul Thomsen
Mænd 50-54: Guld til Jens Oluf Eriksen
Kvinder 55-59: Guld til Kirsten Mørch
Mænd 70-74: Guld til Jørgen Ladegaard

Foto: Jasper Nielsen

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der løbes koncentreret ud af skiftezonen. Foto: Fotografen

DIF og DGI’s coronahjælpepulje er åben igen

DIF og DGI’s coronahjælpepulje er igen åben for ansøgninger, da der er kommet flere millioner i puljen. Midlerne kan også søges af de foreninger, som tidligere har søgt og fået midler fra puljen.