Stærk samarbejdspartner for den danske tri-verden

mar 29, 2019


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Dansk Triatlon Forbund har netop landet en sponsoraftale med Tryg Forsikring, som i forvejen er vores forsikringspartner. Den nye aftale er en gevinst for hele tri-miljøet i Danmark, da den både tilgodeser klubber, medlemmer og forbundet.

Først og fremmest betyder vores samarbejdsaftale med Tryg, at alle medlemmer har mulighed for at tegne forsikringer med op til 30 pct. rabat. Tryg tilbyder derudover en cykelforsikring, der er fordelagtig for alle, der dyrker triatlon og har investeret i en eller flere dyre tricykler.

Den nye sponsoraftale er også en god ordning for klubberne, fordi den giver dem mulighed for at tjene penge. Kort fortalt, så får klubberne 200 kr. for hvert af deres medlemmer, der over for forbundet angiver, at de gerne vil kontaktes af Tryg med henblik på at modtage et tilbud på cykelforsikring.

Og så har forbundet fået en stærk samarbejdspartner, der også styrker set-up’et til alle stævner under Dansk Triatlon Forbund, bl.a. hele DM TRI serien 2019 for både Age-Group’ere, Aspiranter og Eliten.

Andreas Schilling indstiller flot karriere

Andreas Schilling har besluttet at indstille sin professionelle triatlonkarriere efter seks sæsoner i den absolutte verdenselite inden for olympisk triatlon.