Søren Bystrup vinder Powerman Østrig

aug 20, 2018


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Pressemeddelelse fra Søren Bystrup

Duatleten Søren Bystrup Jacobsen løb først over målstregen til Powerman Østrig i den solbeskinnede by Weyer søndag den 19. august efter at have ført løbet fra start til slut. Konkurrencen i Weyer skulle bruges som formtest til det forestående VM i Schweiz den 2. september, som også bliver Bystrups afslutning på en flot karriere indenfor duatlon.

Allerede efter 5 km satte Bystrup feltet som blandt andre talte den dobbelte verdensmester franskmanden Gaël Le Bellec. På cyklen øgede han tempoet støt og fik så stort et forspring, at 2. løbetur kunne tilbagelægges i et kontrolleret tempo. Bystrup nåede i mål ca. 2,5 min før Le Bellec, der placerede sig på en andenplads.

Bystrup siger ”Det var en overraskende god formtest, der viser at jeg er så klar til VM som jeg kan blive. Herudover betyder det meget for mig at vinde det samme løb igen som for alvor satte gang i min karriere. Det er en cirkel, der er sluttet på den måde”.
Det er anden gang i karrieren, at Bystrup vinder Powerman Østrig. I 2013 skabte Bystrup sensation ved at besejre duatlons svar på Lance Armstrong den fire-dobbelte verdensmester, 6-dobbelte vinder af Powerman Østrig og indtil da nærmest uovervindelige belgier Joerie Vansteelant.

For flere oplysninger om Powerman Østrig klik her

Andreas Schilling indstiller flot karriere

Andreas Schilling har besluttet at indstille sin professionelle triatlonkarriere efter seks sæsoner i den absolutte verdenselite inden for olympisk triatlon.