Sif Madsen kører Ungdoms OL mixed relay på Europas hold 1

okt 11, 2018


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Sif Bendix Madsen (KTK86) under Ungdoms OL’s individuelle konkurrence. Foto: Wagner Araujo/ITU Media

Mixed relay konkurrencen er den sidste triatlondisciplin på Ungoms OL’s program. Sif Bendix Madsen (KTK86) kvalificerede sig på baggrund af den individuelle sølvmedalje til Europas hold 1.

De 16 hold er sat sammen kontinentsvis med 6 hold fra Europa, 5 hold fra Amerika, 2 hold fra Asien, 1 hold fra Oceanien, 1 hold fra Afrika og 1 verdenshold.
Da hver nation maksimalt har 1 dreng og 1 pige med til triatlonkonkurrencerne til Ungdoms OL, er der ikke mulighed for at lave rene nationshold, og så laves holdsammensætningen på denne utraditionelle måde ligesom det også gøres ved en lang række andre konkurrencer til Ungdoms OL.

De enkelte hold er sat sammen på baggrund af resultaterne fra de individuelle konkurrencer. Så de 2 bedste piger og de 2 bedste drenge fra de individuelle konkurrencer er på kontinentets hold 1, nr. 3+4 er på kontinentets hold 2 osv.

Europa hold 1, Europa hold 2, Europa Hold 3 og Amerika hold 1 ser umiddelbart ud til at være de hold der kommer til at kæmpe om medaljerne når starten går kl. 16.00 dansk tid.

Sifs hold består af:
Sif Bendix Madsen, Danmark
Alessio Crociani, Italien
Anja Weber, Schweiz
Alexandre Montez, Portugal

 

Det er ikke til at sige om racet bliver vist via livestreaming. Men hvis det gør kan det ses her

Ellers kan det anbefales at følge med på ITU’s livekanal på Twitter: TriathlonLIVE her

Læs ITU’s optakt til mixed realy konkurrencen her

Held og lykke til Sif!

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …