Schilling, Holm og Taagholt på World Cup rundtur i Asien

okt 26, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Lea Hoffmann

I de kommende to weekender stiller Danmark med stærke triatleter i World Cuppen.
Andreas Schilling (Fredericia Triathlon Team/TTSDU), Miki Mørck Taagholt (Ganløse Tri-Center/ TTSDU) og Emil Holm (Ganløse Tri-Center) er til start ved World Cup afdelingerne i Tongyeong i Korea og Miyaziki i Japan. Også islandske Edda Hannesdottir, der træner i Odense med Tri Team SDU og stiller op for OTK er til start ved de to stævner i Asien.

I Tongyeong konkurreres der på sprintdistancen (750m svømning – 20km cykling – 5km løb). Her er Andreas Schilling top-seedet, da han har den bedste rangering på ITU’s pointliste, af de 71 tilmeldte.
Schilling har haft en solid træningsblok siden Grand Final i Rotterdam, men det kræver også en form i top når der igen skal konkurreres imod verdenseliten. Mexicanske Rodrigo Gonzalez kommer med 2 friske World Cup podier i bagagen fra Weihai og Sarasota. Det samme gør spanske Uxio Abuin Ares der vandt i Weihai og fik bronze i Huelva og er forsvarende mester fra Tongyeong 2016. Også Rostislav Pevtsov fra Azerbaijan er en af favoritterne sammen med de to stærke belgiere Marten Van Riel og Jelle Geens.

Mens Andreas Schilling altså stiller til start som en af de største favoritter i Tongyeong, så får både Emil Holm og Miki Taagholt deres debut i World Cuppen. Efter fine præstationer i de seneste Europa Cups er der forhåbninger om at de kan gøre en god figur i sæsonens sidste to starter.

Læs ITU’s optakt om racet her

Se startlisten her

På lørdag kl. 4.45 DK-tid kan racet kan følges via live updates og livetiming her

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund