Ny medlemsfordel – rabat og fordele hos Tryg Forsikring

sep 28, 2018


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)


Dansk Triatlon Forbund og Tryg har indgået en attraktiv samarbejdsaftale om privat forsikringer. Aftalen betyder, at du som medlem kan få rådgivning og et forslag på dine forsikringer med op til 30% rabat på Trygs normale priser.

Aftalen betyder også, at du som en særlig fordel kan udvide din indboforsikring med udvidet cykelforsikring så du er forsikret ved styrt eller cyklen bliver stjålet under et af Dansk Triatlon forbunds stævner. Ønsker du at aftale nærmere, udfyld denne formular og Tryg kontakter dig hurtigst muligt:

Hvis du foretrækker at ringe til Tryg så ring på 44 20 23 44 og fortæl du er medlem hos Dansk Triatlon Forbund

 

Du kan læse mere om aftalen her:

Et medlemskab med bonus
Har du forsikringer hos Tryg, er du automatisk medlem af TryghedsGruppen og har derfor mulighed for at få udbetalt bonus. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Målet er at gøre danskernes hverdag mere tryg – og det kan du blive en del af. TryghedsGruppen har de sidste 3 år udbetalt en bonus til medlemmerne på 8 %.

VM i Vintertriatlon 2019

Jens Hovgård Christiansen var i forrige weekend i Asiago, Italien for at forsvare de danske farver ved VM i Vintertriatlon

DM TRI serien 2019 for Age-Group triatleter

Vi er nu klar til at offentliggøre stævnerne i DM TRI serien 2019 for Age-Group triatleter! Serien består af en perlerække af danske top-stævner. Nogle har været med tidligere og andre er nye i DM TRI serie sammenhæng.