Ny dato for Viborg ITU Powerman Middle Distance Duathlon World Championships

okt 2, 2020


Vi er glade for at kunne annoncere at Viborg ITU Powerman Middle Distance Duathlon World Championships afvikles den 2. oktober 2021 – altså om præcis ét år.

De atleter, der allerede har registreret sig, og som ikke har bedt om refusion, jeres tilmelding er automatisk rykket til næste år.

For alle andre åbner registreringen senere i oktober måned. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen den 2. oktober 2021 og vær med til et verdensklassestævne i en super atmosfære.

Outdoor Arena og Triatlon Danmark ser frem til at byde jer alle velkommen i de fantastiske omgivelser i Viborg til næste år.

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …