Medlemstilbud der løfter grundformen

aug 22, 2016


Som medlem af en klub under Dansk Triatlon Forbund har man mange fordele og masser af medlemstilbud – fra et stort antal træningstimer med kvalificerede trænere, til et klubliv og et socialt netværk blandt ligesindede triatleter. Men det stopper ikke her. Dansk Triatlon Forbund har en række aftaler med vores samarbejdspartnere, der tilgodeser vores medlemmer helt kontant.

Blandt disse tilbud ligger muligheden for at drage sydpå væk fra den berygtede danske sommer ned til sol og perfekte stabile forhold til en træningsferie. Huset der har plads til op til otte personer ligger i området Reserva del Higueron, som ligger mellem Fuengirola og Benalmadena med 900 meter til en af de bedste strande sydvest for Malaga.

 

Feriehuset ikke langt fra Malaga kan lejes af medlemmer af Dansk Triatlon Forbund med en god medlemsrabat.

Rasmus Stubager stopper efter OL

Efter 8 år i Triatlon Danmark har Rasmus Stubager valgt at søge nye græsgange og stopper derfor som landstræner efter det kommende OL.

18 spørgsmål og svar om corona-restriktionerne

Hvad er et coronapas, skal trænerne vise det for at kunne træne, hvad er det nu forsamlingsforbuddet er for hhv. indendørs- og udendørs idræt? Find svarene på det og endnu mere her …