Martin Jensen mod Javier Gomez i Ironman 70.3 Dubai

jan 26, 2017


Årets første triatlonrace med et stjernespækket felt til start køres allerede i morgen i Dubai, hvor det gælder Ironman 70.3. Martin Jensen (Aalborg Triathlon Klub) er det danske islæt i elitefeltet, og det er ikke første gang at Martin konkurrerer i ørkenstaten.
I 2015 stak Martin af fra feltet og havde et forspring på 90sek til en forfølgergruppe på 5 atleter efter 50km cykling, men en fejl gav de 5 forfølgere en 2,5km kortere cykeltur og pludselig var forspringet væk.. Martin blev alligevel en flot nr.5 i et meget stærkt felt.

Feltet er også meget stærkt denne gang. Startlisten tæller bl.a. et af triatlonsportens allerstørste navne, Javier Gomez (ESP). En mand som Martin ikke ønsker at have med hjem efter de 90km cykling. Derudover kan nævnes navne som Josh Amberger (AUS), Michael Raelert (GER), Terenzo Bozzone (NZL), Tim O’Donnell (USA) og mange andre farlige fyre!

Martin kommer med en langrendstræningslejr i bagagen, som før har været en optimal forberedelse for ham, så mon ikke vi får en aggresiv Martin at se på cykeldelen! Lad os håbe det.

Martin Jensen er eneste danske PRO-atlet, men vi har 35 danske Age-Group atleter til start, klar til at give den gas!

Startlisten kan ses her

For de morgenfriske kan racet følges fra kl. 3.45 (DK-tid) her

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Martin Jensen under Challenge Dubai 2015

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …