Martin Jensen mod Javier Gomez i Ironman 70.3 Dubai

Jan 26, 2017


Årets første triatlonrace med et stjernespækket felt til start køres allerede i morgen i Dubai, hvor det gælder Ironman 70.3. Martin Jensen (Aalborg Triathlon Klub) er det danske islæt i elitefeltet, og det er ikke første gang at Martin konkurrerer i ørkenstaten.
I 2015 stak Martin af fra feltet og havde et forspring på 90sek til en forfølgergruppe på 5 atleter efter 50km cykling, men en fejl gav de 5 forfølgere en 2,5km kortere cykeltur og pludselig var forspringet væk.. Martin blev alligevel en flot nr.5 i et meget stærkt felt.

Feltet er også meget stærkt denne gang. Startlisten tæller bl.a. et af triatlonsportens allerstørste navne, Javier Gomez (ESP). En mand som Martin ikke ønsker at have med hjem efter de 90km cykling. Derudover kan nævnes navne som Josh Amberger (AUS), Michael Raelert (GER), Terenzo Bozzone (NZL), Tim O’Donnell (USA) og mange andre farlige fyre!

Martin kommer med en langrendstræningslejr i bagagen, som før har været en optimal forberedelse for ham, så mon ikke vi får en aggresiv Martin at se på cykeldelen! Lad os håbe det.

Martin Jensen er eneste danske PRO-atlet, men vi har 35 danske Age-Group atleter til start, klar til at give den gas!

Startlisten kan ses her

For de morgenfriske kan racet følges fra kl. 3.45 (DK-tid) her

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Martin Jensen under Challenge Dubai 2015

Fælles Zwift-træning

Med COVID-19-restriktioner og vinterens komme kan det være svært at få lavet den træning, som man gerne vil i sin lokale triatlonklub. Men det er der råd for nu. KTK86 åbner de virtuelle døre på vid gab og inviterer alle klubmedlemmer, der har lyst, til at deltage i cykeltræning på Zwift. Læs mere …