Levering af nationaldragter

May 26, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Dansk Triatlon Forbunds nationaldragt båret af landsholdstriatleterne Anders Lund Hansen og Line Thams. (Foto: Newline Sport)

Om 14 dage afholdes der ETU Middle Distance Triathlon European Championships i Herning. Når man deltager i et internationalt mesterskab under ETU (European Triathlon Union) eller ITU (International Triathlon Union), så skal man iflg. de internationale konkurrenceregler bære nationaldragt under konkurrence.

Newline har haft udfordringer med leveringen af nationaldragter, men vi har fået lovning på, at dragterne vil være ude i butikkerne fra tirsdag d. 30. maj eller senest onsdag d. 31. maj.

DTriF nationaldragter og tøj kan prøves og bestilles i de nedenstående udvalgte sportsbutikker godt fordelt i landet:

Sport24, Aalborg Storcenter – Hobrovej 452, 9200 Aalborg
https://www.sport24.dk/

Sport24, Aarhus – Telefontorvet 10, 8000 Aarhus
https://www.sport24.dk/

MultiAtleten Odense – Fåborgvej 12, 5250 Odense
www.multiatleten.dk/

Byman Sport – Øster Farimagsgade 32, 2100 København Ø
www.byman-sport.dk

www.newlinesport.com

Find ITU’s konkurrenceregler her

I fald det ikke er lykkedes dig at skaffe en dragt fra en af de fire ovenstående butikker – så skriv til post@triatlon.dk så vil vi forsøge at finde en løsning

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Fælles Zwift-træning

Med COVID-19-restriktioner og vinterens komme kan det være svært at få lavet den træning, som man gerne vil i sin lokale triatlonklub. Men det er der råd for nu. KTK86 åbner de virtuelle døre på vid gab og inviterer alle klubmedlemmer, der har lyst, til at deltage i cykeltræning på Zwift. Læs mere …