Landsholdstøj

Jan 31, 2018

Dansk Triatlon Forbund har fra 2018 indgået en aftale med firmaet Champion System om levering af landsholdstøj, hvilket både indbefatter konkurrencedragten og paradetøj.

Det betyder at vi fremover har mulighed for at levere flere forskellige løsninger af konkurrencedragter;  speedsuits, todelte, med og uden ærmer  og alle i godkendt landsholdsdesign og i flere prisklasser.

Derudover bliver der mulighed for at købe specialdesignet cykeltøj samt paradetøj i et unikt DTriF-design.

Vi forventer at webshoppen åbner indenfor de næste par uger. Se opslag på www.triatlon.dk

Fra 2018 vil aftalen om nationale konkurrencedragter ikke længere være forbeholdt én tøjproducent.
Dansk Triatlon Forbund vil henvise til webshoppen hos Champion System, da vi her har levering indenfor 6 uger, samt en sikkerhed for at navn og landekode er i rigtig størrelse og font.

Ønsker du som triatlet at køre i en anden dragt er det dit eget ansvar, at den dragt du måtte få produceret opfylder ITU’s regler vedr. nationale konkurrencedragter. – se mere her.
Designet af den godkendte danske nationaldragt kan ses her.

I forhold til dragten med ærmer håber vi at få designet godkendt af ITU indenfor de næste uger og denne vil så være at finde på ovenstående link.

Er dragten ikke identisk med det anmeldte design vil man blive afvist ved check-in / registrering.
DTriF har ikke mulighed for at godkende eller indsende dragter fra andre leverandører til godkendelse.

Fælles Zwift-træning

Med COVID-19-restriktioner og vinterens komme kan det være svært at få lavet den træning, som man gerne vil i sin lokale triatlonklub. Men det er der råd for nu. KTK86 åbner de virtuelle døre på vid gab og inviterer alle klubmedlemmer, der har lyst, til at deltage i cykeltræning på Zwift. Læs mere …