Landsholdstøj

jan 31, 2018

Dansk Triatlon Forbund har fra 2018 indgået en aftale med firmaet Champion System om levering af landsholdstøj, hvilket både indbefatter konkurrencedragten og paradetøj.

Det betyder at vi fremover har mulighed for at levere flere forskellige løsninger af konkurrencedragter;  speedsuits, todelte, med og uden ærmer  og alle i godkendt landsholdsdesign og i flere prisklasser.

Derudover bliver der mulighed for at købe specialdesignet cykeltøj samt paradetøj i et unikt DTriF-design.

Vi forventer at webshoppen åbner indenfor de næste par uger. Se opslag på www.triatlon.dk

Fra 2018 vil aftalen om nationale konkurrencedragter ikke længere være forbeholdt én tøjproducent.
Dansk Triatlon Forbund vil henvise til webshoppen hos Champion System, da vi her har levering indenfor 6 uger, samt en sikkerhed for at navn og landekode er i rigtig størrelse og font.

Ønsker du som triatlet at køre i en anden dragt er det dit eget ansvar, at den dragt du måtte få produceret opfylder ITU’s regler vedr. nationale konkurrencedragter. – se mere her.
Designet af den godkendte danske nationaldragt kan ses her.

I forhold til dragten med ærmer håber vi at få designet godkendt af ITU indenfor de næste uger og denne vil så være at finde på ovenstående link.

Er dragten ikke identisk med det anmeldte design vil man blive afvist ved check-in / registrering.
DTriF har ikke mulighed for at godkende eller indsende dragter fra andre leverandører til godkendelse.

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …