Karrebæksminde Triatlon stopper samarbejdet med forbundet

jan 25, 2019


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

 

Karrebæksminde Triatlon vil mod forventning IKKE blive et sikkerhedscertificeret triatlonstævne under Dansk Triatlon Forbund i 2019.

Dansk Triatlon Forbund har tidligere meldt ud at Karrebæksminde Triatlon i 2019 ville blive et sikkerhedscertificeret medlemsstævne under forbundet (se link her)
Dette bliver ikke en realitet da teamet bag Karrebæksminde Triatlon har valgt at stoppe samarbejdet med forbundet.
Den lokale triatlonklub HG Atletik, Triathlon og Motion (HGATM) der ligesom forbundet havde indledt samarbejde med Karrebæksminde Triatlon har nu aflyst den planlagte Aquatlon,
der skulle være afviklet fredag 31. maj om aftenen ved havnen i Karrebæksminde.

”Vi er ærgerlige over at Karrebæksminde Triatlon har valgt at stoppe samarbejdet. Forbundet havde håbet ved dette samarbejde at få stævnet i Karrebæksminde sikkerhedsgodkendt og stævnecertificeret på lige fod med mange andre triatlonstævner i Danmark (Se mere her)
Det er mit håb at Karrebæksminde Triatlon på et senere tidspunkt engang i fremtiden igen har mod på at indlede et samarbejde” udtaler Morten Fenger, direktør i Dansk Triatlon Forbund

Dansk Triatlon Forbund

DIF og DGI’s coronahjælpepulje er åben igen

DIF og DGI’s coronahjælpepulje er igen åben for ansøgninger, da der er kommet flere millioner i puljen. Midlerne kan også søges af de foreninger, som tidligere har søgt og fået midler fra puljen.