Ironman 70.3 European Championships Helsingør

jun 16, 2018


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Helle Frederiksen efter sidste års sølvmedalje ved Ironman 70.3 European Championships. Foto: Jesper Grønnemark

For anden gang bliver Ironman 70.3 European Championships afholdt i Helsingør når der i dag konkurreres i 1900m svømning – 90km cykling – 21,1km løb.
Ca. 3000 triatleter skal svømme 1 omgang i Helsingør havn, cykle 1 omgang i naturskønne omgivelser i Nordsjælland og løbe 3,5 omgang der bl.a. går gennem Helsingør by og rundt om Kronborg slot. 

Der er en masse Ironman 70.3 Europamesterskaber på spil i de forskellige Age-Groups og derudover er der også 100 slots til Ironman 70.3 World Championships der i starten af september afholdes i Sydafrika.

Elite
Helle Frederiksen fik comeback på dansk grund sidste år ved Ironman 70.3 European Championships Helsingør, hvor hun vandt sølv. I år er hun tilbage og har igen gode chancer for at kæmpe med om titlen. Camilla Pedersen endte sidste år lige uden for podiet på en fjerdeplads. Også hun er med igen i år. Ellers er der 21 kvinder på PRO startlisten, men det er meget svært at komme med nogle forudsigelser da der ikke foreligger en opdateret startliste med afbud, som der plejer at være en del af. Så det er lidt usikkert hvilke atleter feltet består af!

Også for PRO herrerne er det usikkert hvem feltet består af. Både mht. udenlandske og danske atleter.

Find rutekort, startlister, tidsplan og alt den information du har brug for her

Racet kan følges live her fra kl. 8.50. Her kan du også følge med via live timing.

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …