Hvordan ser en triatlet ud?

May 2, 2016


To studerende fra Aarhus Universitet vil at finde ud hvad, der forbinder danske triatleter. Du kan hjælpe dem ved at besvare et spørgeskema. 

De to studerende, Nikolaj og Bircan er i gang med at skrive bachelorprojekt på Aarhus Universitet om triatlon. Og da der kun findes én ting, der er bedre end at beskæftige sig med sig selv; nemlig, når andre gør det, så vil vi opfordre alle interesserede til at hjælpe de to studerende. Undersøgelsens resultater og hovedpointer deles naturligvis med Dansk Triatlon Forbund og dets medlemmer.

– Vi har udarbejdet et spørgeskema, hvor formålet er at finde ud af, hvordan en gennemsnitlig dansk triatlet ser ud, og hvordan flere danskere kan tiltrækkes til at deltage i triatlon stævner. Vi håber, I vil hjælpe med at besvare vores spørgeskema. Vi garanterer selvfølgelig 100% anonymitet, fortæller Nikolaj.

Adspurgt om hvad han mener med “hvordan en gennemsnitlig dansk triatlet ser ud” svarer han.

– Det vi mener og er på jagt efter er hvad der karakteriserer den typiske danske triatlet; hvem er han/hun, hvilken alder har de, hvad er deres civil status, hvilken uddannelsesmæssig baggrund har de osv.

Det bliver interessant at se om der findes fællesnævnere der forbinder triatleterne på tværs af landet.

Undersøgelsen forventes færdig inden sommerferien – du kan deltage ved at følge linket her.

Fælles Zwift-træning

Med COVID-19-restriktioner og vinterens komme kan det være svært at få lavet den træning, som man gerne vil i sin lokale triatlonklub. Men det er der råd for nu. KTK86 åbner de virtuelle døre på vid gab og inviterer alle klubmedlemmer, der har lyst, til at deltage i cykeltræning på Zwift. Læs mere …