Hvem bliver dansk mester i kortdistance triatlon 2019 for herrer? Stor spænding inden finalen i Fredericia

Sep 3, 2019


Der bliver helt sikkert spænding når det danske mesterskab i kortdistancetriatlon 2019 skal afgøres. Stillingen inden DM TRI seriens finalestævne, Fredericia City Triathlon, er meget lige!

Det er de to bedste resultater fra de tre DM TRI serie stævner i Herlev, Herning og Fredericia der tæller med i stillingen. Ved pointlighed er det resultatet ved finalestævnet der er afgørende, dvs. at stævnet i Fredericia har stor betydning!

Oscar Gladney (Viborg Atletik & Motion), Valdemar Solok (KTK86), Nicklas Røssner (Århus 1900 Triathlon) og Emil Holm (Ganløse Tri-Center) har alle muligheden for at blive dansk mester.

Stillingen inden finalestævnet:
Oscar Gladney    196p (1. og 3. plads)
Nicklas Røssner 196p (2. og 2. plads)
Valdemar Solok 194p (1. og 5. plads)
Emil Holm           97p (3. plads)

Det bedste udgangspunkt må man sige at Oscar, Valdemar og Nicklas har. Oscar og Valdemar har begge en sejr fra hhv. Herlev og Herning. Så hvis en af de to vinder i Fredericia, så vil vedkomne også blive dansk mester da scoren i så fald vil hedde 198p for to sejre. Valdemar og Oscar kan også blive mestre på anden vis, hvis de andre resultater flasker sig for dem.

Nicklas kommer med en sejr i Fredericia op på 197p. Det vil Oscar også lande på med en 2. plads, men så er det finalens resultat der er afgørende og her vil Nicklas være bedst.

Emil Holm skal bruge en sejr for at komme op 196p, og samtidig er han afhængig af at Oscar ikke bliver nr. 2 da han så vil komme op på 197p.

Det er altså meget spændende og det kan meget vel være at kuglerammen skal frem når det samlede resultat skal regnes sammen!

Ud over de fire nævnte kandidater til mesterskabstitlen, så er der andre stærke atleter til start i Fredericia, som vil kunne blande sig i topstriden på dagen og dermed snige sig ind og stjæle nogle vigtige point i kampen om den samlede DM-sejr.
Den tidligere danske mester og hjemmebanehåbet Emil Deleuran (Frederica Triathlon Team) er på startlisten, det samme er Thor Bendix Madsen (KTK86) og den stærke junioratlet Scott Steenberg (Ganløse Tri-Center). De to sidstnævnte har flere gange tidligere lavet gode præstationer i DM TRI serien.

Tilmeldingsfristen er onsdag d. 4/9, så der er fortsat mulighed for at være med i et brag af et finalestævne!

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Lea Hoffmann

Fælles Zwift-træning

Med COVID-19-restriktioner og vinterens komme kan det være svært at få lavet den træning, som man gerne vil i sin lokale triatlonklub. Men det er der råd for nu. KTK86 åbner de virtuelle døre på vid gab og inviterer alle klubmedlemmer, der har lyst, til at deltage i cykeltræning på Zwift. Læs mere …