Herning bliver vært for DM på middeldistancen 9. juni 2018

nov 21, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Slaget om det danske mesterskab skal stå d. 9. juni i Herning

Efter succesen med EM i Herning 2017, har Dansk Triatlon Forbund og RaceMakers indgået en tre-årig aftale om afholdelse af DM på middeldistancen til Garmin Challenge Herning.

Slaget om det danske mesterskab skal stå d. 9. juni i Herning. Her vil forbundsatleter kæmpe om DM-titlen på middeldistancen, som omfatter 1900m svøm, 90km cykling og 21km løb.

Med EM i juni 2017 viste Herning sig fra sin bedste side. Gaderne var fyldt med tilskuere og Torvet var rammen for en fantastisk finish-line, som for mange var ekstra speciel. En sand triatlonfest! Dermed viste Herning sig at være det oplagte sted til afholdelse af triatlonmesterskaber.

DTriF: Vi gentager succesen
Hos Dansk Triatlon Forbund, ser man frem til juni 2018 hvor sæsonen for alvor skydes i gang.

”DM på middeldistancen er så prestigefyldt, at det kræver en scene der anerkender og støtter triatleterne og sporten. Efter succesen til EM i juni, har Herning vist rammerne – og vi tror på at byen sammen med RaceMakers, kan løfte opgaven sammen med de lokale triatlonklubber.
For at udvikle sporten, og øge antallet af triatleter i Danmark, er det vigtigt at triatleterne har en god oplevelse.”
– udtaler Morten Fenger, direktør i Dansk Triatlon Forbund.

Hos RaceMakers glæder de sig over endnu en mesterskabsmulighed.

”Vores samarbejde med Dansk Triatlon Forbund har udviklet sig gennem flere år og vi ser frem til at endnu en gang skulle arbejde tæt sammen med forbundet om et fantastisk event i Herning.
Med Herning som værtsby, er vi sikret, at atleterne får den bedste oplevelse og med en kulisse der kan rumme mange tilskuere, er rammerne sat til en stor tri fest.”

”Vi kommer til at se Danmarks elite stille til start, og da det er et åbent mesterskab, kommer vi også til at se førstegangstriatleter og age groupere kæmpe om sejren i deres age groups. Derudover vil den internationale elite kæmpe om sejren til Challenge-stævnet. Dette giver et fantastisk alsidigt løb på en solrig dag i Herning. Vi glæder os meget.”
– siger Claus Vesterby, eventdirektør og partner i RaceMakers.

Tilmeldingen er åben
Tilmeldingen til Garmin Challenge Herning 2018 er åben. Så hvis du vil deltage i DM på middeldistancen, er det et spørgsmål om at klikke sig ind og få sig tilmeldt på www.challengedenmark.dk