Har du styr på, hvordan du er forsikret?

jun 17, 2020


Nu, hvor der stille og roligt igen er åbnet op for klubtriatlontræningen, kan det være meget godt at vide, hvordan man som medlem og klub er dækket, hvis uheldet pludselig er ude og et klubmedlem f.eks. styrter på cykel under træningen.

Gennem medlemskabet af Triatlon Danmark er I som medlemmer og klubber dækket at DIF og DGI’s 5 fælles (kollektive) forsikringer hos Tryg.

De 5 forsikringer er:
1. En lovpligtig og en frivillig arbejdsskadeforsikring. Den lovpligtige del dækker, hvis f.eks. en af foreningens lønnede eller ulønnede trænere kommer til skade under udførelsen af trænerjobbet. Den frivillige del dækker, hvis en af foreningens frivillige ledere kommer til skade, mens han/hun virker for foreningen.
2. En ansvarsforsikring, som dækker det erstatningsansvar, som din forening kan pådrage sig i forbindelse med sin virksomhed.
3. En idrætsrejseforsikring, som dækker foreningens medlemmer, instruktører og ledere på foreningsrejser til udlandet.
4. En retshjælpsforsikring, som dækker foreningens omkostninger i forbindelse med en retssag.
5. Psykologisk krisehjælp, som dækker, hvis personer i eller omkring foreningen involveres i en alvorlig hændelse – f.eks. et ulykkestilfælde.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at anmelde en skade/ulykke er du altid velkommen til at kontakte Triatlon Danmark på post@triatlon.dk eller på telefonnummer (+45)2928 4304.

Medlemstilbud
Som medlem af triatlon Danmark har du desuden adgang til en  særligt attraktive privatforsikring gennem Tryg, som bl.a. giver udvidet cykelforsikring og op til 30% rabat på forsikringer.

 

Klik på billedet ovenfor for at læse mere om medlemsfordelene.

Summer Camp 2020

Triatlon Summer Camp 2020 på Hald Ege Efterskole bød på fede træningsmuligheder, socialt fællesskab og masser af god energi.

Træneruddannelse 2020

Det er nu muligt at tilmelde sig til flere trænerkurser – find bl.a. Klubtræner 2 og flere DIF-kurser her.