Har du en DM medalje i dig?

maj 31, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

DM Cross duatlon. Foto: Lise Christiane Myltoft

Sommeren i Danmark hører for mange sammen med at begive sig ud i naturen og nyde den i al sin vælde. Det passer som regel med, at når solen står højest på himlen er lysten til at svømme, cykle og løbe størst.

Der er noget helt specielt over at stige op fra det kolde vand, smide våddragten og forlade den åbne, blå himmel for at begive sig ind under trætoppene på en mountainbike med hjertet oppe i halsen og syren godt fremme i lårbasserne.

På den smukke Christiansminde Strand i Svendborg, har du d. 2. juli i år muligheden for at møde naturen på denne unikke måde. Du har muligheden for at teste dig selv mod de absolut bedste Cross Triatleter i Danmark til DM i Cross Triatlon. Så hvis tanken om dyste i noget af Danmarks smukkeste natur og muligheden for at bringe en DM-medalje med hjem trækker, så sæt et kryds i kalenderen d. 2. juli og meld dig til her

Ruterne er de samme, som der i 2018 bliver kørt VM i Cross Triatlon på i 2018. Så giv dig selv et lille forspring til VM og test dem allerede i år! 1 km svømning, 29 km mountainbike og 10 km løb. Det hele foregår i det skønne og kuperede område i og omkring Svendborg.

Se ruterne på Triatlon Festival Fyns hjemmeside her

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Rasmus Stubager stopper efter OL

Efter 8 år i Triatlon Danmark har Rasmus Stubager valgt at søge nye græsgange og stopper derfor som landstræner efter det kommende OL.

18 spørgsmål og svar om corona-restriktionerne

Hvad er et coronapas, skal trænerne vise det for at kunne træne, hvad er det nu forsamlingsforbuddet er for hhv. indendørs- og udendørs idræt? Find svarene på det og endnu mere her …