Fyn 2018 ITU Multisport World Championships Festival skal bruge verdensklasse frivillige!

mar 30, 2018


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: DTriF

Fra den 6. — 14. juli 2018 er Fyn vært for hele 5 VM’er i multisport.
Vi har brug for jeres hjælp som verdensklasse frivillige.
Vi håber naturligvis at så mange danske klubmedlemmer som muligt stiller op til verdensmesterskaberne på hjemmebane — men stiller du ikke selv op, kan du og dine klubkammerater stadig blive en del af VMfesten.
Man er som deltager naturligvis også meget velkommen til at give en hånd med på de dage, man ikke selv skal konkurrere.Så kom og vær med til at skabe en kæmpe triatlonfest, vis dansk triatlon frem fra sin bedste side for hele verden og tjen samtidig penge til jeres klub som frivillige!
Hvor og hvornår?
I perioden 4-15. juli 2018 vil vi have behov for et stort antal af triatlonkyndige frivillige fordelt rundt i Odense og Svendborg. Man behøver ikke kunne alle dage for at blive frivillig.Vagterner er typisk 5-6 timer lange, og der bliver afregnet direkte til klubben per opgave. Der vil være mulighed for at bemande posterne sammen med dine klubkammerater.
Hvad kan man lave?
Der vil være et bredt udvalg af opgaver, så alle hænder kan bruges. Det kan fx være:• Indregistrering af atleter
• Afspærring og bemanding af flagposter på løbe- og cykelruter
• Check-in og check-out af cykler
• Opsætning og nedtagning af stævnecentrum
• Akkreditering (presse, VIP-områder, officials, dommere etc.)
• Bemanding i af vand- og energidepoter
• Opsætning af hegn
Og meget andet, som i måske allerede kender, hvis i har været frivillige til triatlonstævner før — bare i verdensmesterskabsatmosfære! Så længe du er fyldt 12 år, skal vi nok finde noget du kan lave. Enkelte opgaver kræver dog, at man er fyldt 18 år.Der samarbejdes med kyndige samarbejdspartnere omkring den tekniske planlægning og afviklingen af løbene i alle tre løbsbyer, og der bliver arbejdet hårdt på at sikre alle frivillige en god og spændende oplevelse som en del af multisportsfestivalen.
Få mere information om opgaver, hør hvordan din klub eller forening bliver frivillige eller meld jer under frivillige-fanerne ved at skrive til festivalens frivilligkoordinator på fjb@fyn2018.com.
Tøv heller ikke med at kontakte os, hvis i har nogle spørgsmål om multisportfestivalen og de 5 VM’er.
I kan også læse meget mere om multisportfestivalen på vores hjemmeside www.fyn2018.com — vi glæder os til at høre fra jer!
One-pager med information om at blive verdensklasse frivillig kan downloades her
De bedste hilsner,
Fyn 2018 ITU Multisport World Championships Festival

DIF og DGI’s coronahjælpepulje er åben igen

DIF og DGI’s coronahjælpepulje er igen åben for ansøgninger, da der er kommet flere millioner i puljen. Midlerne kan også søges af de foreninger, som tidligere har søgt og fået midler fra puljen.