Fra 2019-sæsonen bliver cross triatlon en del af landsholdet

nov 16, 2018


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Lise Christiane Myltoft

I løbet af de sidste år er der kommet en del opmærksomhed på cross triatlon og der afholdes efterhånden mange kvalitetsstævner og niveauet er ganske højt hos eliten. Derfor bliver det fra 2019-sæsonen muligt at være på landsholdet i cross triatlon.

Cross triatlon landsholdstriatleter sidestilles med andre gruppe 3 landsholdsatleter. Dvs. prolicensgebyr på 1500,- dkk bortfalder når der søges prolicens.
Der er ikke muligt at blive indplaceret i Team Danmark regi via cross triatlon.

Dansk Triatlon Forbund betragter cross triatlon som en mulig karrierevej og eller en mulig vigtig byggesten til transitionen fra junior til senior, i og med at springet i distance fra sprint/standard distance til non-draft mellemdistance som regel kræver nogle sæsoner. Udbuddet af kortere non-draft distancer med int. kvalitet er stort set ikke eksisterende, her kunne cross triatlon så være en god mulighed for at gøre denne overgang nemmere.

Udtagelseskravene til landsholdet i cross triatlon vil komme på hjemmesiden inden længe. Det samme gælder for alle andre landshold.

Dommeruddannelse 2019

Har du overvejet at blive dommer? Brænder du også for triatlon og fair race, så er det måske noget for dig?

Team Age Group Denmark 2019

Rekordmange danske Age Group atleter kvalificeret til Team Age Group Denmark – se listen over atleter her

DM TRI serien 2019

Dansk Triatlon Forbund er nu klar til i samarbejde med arrangørklubberne, at løfte det meste af sløret for DM TRI serien 2019!

Årets priser 2018

Triatlonsæsonen 2018 lakker mod enden og traditionen tro skal vi have uddelt flere priser – Dansk Triatlon Forbund har brug for Jeres hjælp ude i klubberne til at indstille de rigtige kandidater.