Endelig – godt nyt for duatleter!

jan 16, 2017


I disse dage hvor Powerman meddeler, at de lukker stævnet i København, er der nu godt nyt for landets duatleter. Det er Triatlonfestivalen på Fyn, der tænder et lys i mørket og offentliggør, at festivalens duatlonstævne bliver årets officielle DM i Duatlon.

Duatlon-stævnet under Triatlon Festivalen på Fyn bliver officielt DM og mangler du et duatlonstævne, hvor du kan prøve kræfter med landets bedste duatleter, så får du hermed chancen. Triatlon Festivalen fungerer som opvarmning for VM 2018.

Multisport World Championships som det hedder internationalt afholdes på Fyn fra 6. – 14. juli 2018, men allerede til sommer kan du prøve VM ruterne af. Duatlon bliver til officielt DM og i 2017 konkurrerer vi på den såkaldte sprint distance, der består af 5 km løb, hvorefter der cykles 20 km inden de afsluttende 2,5 km løb. Til VM i 2018 konkurreres der både i sprint og standard distancen, som hedder (10-40-5).

Vi arbejder på at præsentere en duatlonrute i hjertet af Odense med en bynær skiftezone, hvor publikum kan komme helt tæt på. Ruten bliver den officielle VM rute. De øvrige konkurrencer i 2017 er 111 Triatlon 111, Aquatlon og Cross Triatlon (DM). Læs mere på triatlonfestival.dk  

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Det officielle DM i duatlon kommer til at ligge på Fyn og arrangeres af Triatlonfestivallen. Stævnet går ned 29. juni i hjertet af Odense.

Andreas Schilling indstiller flot karriere

Andreas Schilling har besluttet at indstille sin professionelle triatlonkarriere efter seks sæsoner i den absolutte verdenselite inden for olympisk triatlon.