Dramatisk afslutning på DM-Tri-serien

sep 4, 2016


Der var drama, da DM Tri-seriens afsluttende 5. afdeling løb af stablen ved Furesøen i dag søndag den 4. september. Vejret med tiltagende regn i løbet af dagen, spillede en aktiv rolle og gjorde vejene glatte, hvilket resulterede i flere styrt under cyklingen.

Især var der drama i elite-herrernes start, hvor den danske OL-deltager Andreas Schilling stillede op som storfavorit, men var forfulgt af en stribe uheld og efter eget udsagn og holdning “tvivlsomme dommerkendelser”. Resultatet blev dog, at Emil Deluran vandt, 2er blev Henrik Klemmensen, 3er Anders Lund Hansen, mens Andreas Schilling blev noteret for en placering som nr. 4.

Blandt kvinderne lyste især unge Sif Madsen op, da hun debuterede med i senior elite-feltet – hun havde vundet Aspirant-klassen inden sidste afdeling blev kørt i dag og valgte derfor at søge nye udfordringer. Vinderen et elite kvinder blev Alberte Kjær Petersen, 2er Anne Holm, mens Sif Madsen blev 3er.

Læs en udførlig stævne rapport i morgen mandag og følg med her på siden og på Facebook, når vi i de kommende dage uploader nogle af de mange fotos og videoer fra stævnet ved Furesøen.

Som en slutbemærkning vil vi henlede opmærksomheden på, at stævnet var velafviklet og velbesøgt før regnen for alvor ramte Nordsjælland. Det fik fortjent flot dækning hele eftermiddagen af DR, hvor P3 Sportens rapporter, Anders Rud, var igennem gentagende gange fra både herrernes og kvindernes eliteløb. Vi lægger et link til udsendelsen, når den bliver uploadet.

Se resultater fra Sportstiming her

 

Alberte Kjær vinder i overlegen stil 5. afdeling af DM-Tri-serien 4. september ved Furesøen.

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …