DM TRI seriens finalestævne og DM Mix Relay løber af stablen 7.-8. september når Fredericia City Triathlon afholdes

jul 19, 2019


Fredericia kommer til at boble og syde af fight, drama, og oplevelser, når Fredericia Triathlon Team, Fredericia Kommune og Triatlon Danmark den 7-8. september afholder Fredericia City Triathlon.

Frem til finalestævnet har der været mulighed for at optjene point til de individuelle samlede stillinger såvel som til den store klubkonkurrence – Danmarks bedste triatlonklub 2019.
Ved finalestævnet skal det hele afgøres! Og der er meget på spil, for ved pointlighed er det resultatet i finalestævnet der vægter højest. Og der kan sagtens være mange klasser der bliver afgjort på denne regel!

Starter i løbet af weekenden:
LØRDAG
10.00                  Age-Group herrer DM Classic non-draft        1500-40-10
10.10                  Age-Group kvinder DM Classic non-draft      1500-40-10
13.00                  Aspirant drenge/piger draft                              375-11-2,5
14.00                  Elite kvinder* draft                                              750-20-5
15.30                  Elite herrer draft                                                   750-20-5

*For elite kvinder afgør dette enkeltstående race hvem der skal være dansk mester 2019. Hvorimod det for herrerne er sæsonen 3. race i DM TRI serien.

SØNDAG
11.00                  Age-Group DM Mix Relay draft                          300 – 5,7 – 1,25
12.30                  Aspiranter DM Mix Relay draft                          300 – 5,7 – 1,25
14.00                  Elite DM Mix Relay draft                                      300 – 5,7 – 1,25

 

Der arbejdes i år på flere forskellige løsninger i forbindelse med at minimere antallet af brandmænd i havnebassinet, så vi forhåbentlig kan få et par dage uden for mange sviende fødder, hænder og ansigter.

Udover starterne i DM TRI serien og DM Mix relay, så er der også mulighed for at deltage i duatlon om lørdagen på distancerne 10-40-5 eller 1,25-20-1,25.

 

Fredericias borgmester, Jacob Bjerregaard, om DM TRI seriens finalestævne – Fredericia City Triathlon
”Det er altid en stor weekend, når triatleterne er i vores by. Fredericia har stolte traditioner for triatlonsporten, og jeg nyder gang på gang at se, hvordan vores by bliver foldet ud til perfektion i sportens tegn. Dertil kommer, at vi i år har allieret os med EventC, som vi kender for et højt niveau og et solidt fællesskabssamarbejde omkring andre store begivenheder i byen, bl.a. Sommerrock. Der venter et stærkt setup med dedikerede mennesker, der er med til at brande vores by og lave unikke oplevelser for vores borgere,” fortæller Borgmester Jacob Bjerregaard.

Fredericias formand, Carsten Andersen
”At have et stævne på hjemmebane i Fredericia betyder selvfølgeligt, at vi får brandet sporten og klubben. Stævnet er specielt vigtigt i forhold til at fastholde og udbygge interessen for triatlon blandt de unge i Fredericia, så vi kan fortsætte vores arbejde med at udvikle nye unge talenter, der kan være med til at brande klubben og byen,” fortæller Carsten Andersen fra Fredericia Triathlon Team og fortsætter:

”Jeg glæder mig til, at vi får et stævne, der vil blive en fest for hele byen. Der er ingen tvivl om, at EventC vil bidrage med nogle meget spændende tiltag, så der bliver masser af gang i den i byen og specielt på stævnepladsen.”

Specielt J. B. Nielsens Plads, der er stævneplads, vil summe af gratis streetsportaktiviteter for alle aldre. Du kan for eksempel hygge dig med street hockey, surf simulator og meget mere, alle aktiviteter afvikles i samarbejde med lokale erhvervsdrivende og foreninger.

Triatlon Danmarks direktør, Morten Fenger
”Fredericia har mange stolte traditioner som hjemsted for flotte og velarrangerede triatlon events. Sådan er jeg sikker på Fredericia City Triatlon også bliver i år – spændende at følge og yderst professionelt afviklet.
Fredericia City Triatlon byder vanen tro på lidt for alle lige fra nybegynderen over motionisten til den top professionelle eliteatlet.
Jeg glæder mig specielt til at følge Mix Relay konkurrencerne hvor både de unge aspiranter, eliten men ikke mindste alle vores voksne medlemmer får mulighed for at prøve triatlon i en ny og meget underholdende udformning.”

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …