Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

 

Danske Invest DM TRI-Serien fornys gennemgribende så den i 2017 kommer til at udfolde sit fulde potentiale til glæde for atleter, arrangører sponsorer og samarbejdspartnere.

Der kommer til at ske store ting for landets triatleter i 2017. Dansk Triatlon Forbund og samarbejdspartnere kan således præsentere en helt ny udgave af Danske Invest DM TRI-Serien.

DM TRI-Serien make-over af de store forud for 2017-sæsonen. Blandt andet betyder det at en del af stævnerne får nye værftsbyer, der introduceres et nyt pointsystem, der bliver en ny opdeling af afdelingerne og så kommer der et nyt stor finalestævne i Fredericia hvor alle med interesse i triatlon bør møde op.

En af de mest synlige ændringer er at stævnerne spredes. Det kommer blandt andet til at betyde, at hvor man i de foregående år har kørt både aspiranter, Age-Groupere, elite, motionister, familie-tri og firma-tri under et og samme stævne, så splitter Dansk Triatlon Forbund i tæt samarbejde med klubberne i 2017 tingene op så elite, aspiranter, og age-groupere stiller til start ved forskellige stævner på nye distancer og på nye venues. Dog vil alle være samlet flere gange i sæsonen og til det store brag af en finale i den første weekend i september.

 

Ser man på det samlede udbud af stævner i DM og DM Tri-Serie regi, mener Dansk Triatlon Forbund at der er repræsenteret en så stor mangfoldighed at man som aktiv ikke behøver at kigge efter stævner andre steder end her. Og husk at fordi at stævne hedder DM eller DM TRI-Serie så betyder det ikke at motionister og hyggetriatleter ikke kan stille op – tvært imod vil vi tilskynde så mange som muligt til at være med i netop disse stævner. Ydermere er alle stævnerne sikkerhedscertificerede så de aktive kan tilmelde sig i forvisning om en professionel og sikker stævneafvikling.

Du kan læse mere mangfoldigheden i Dansk Triatlon Forbunds certificerede stævner på linket her.

Læs mere om Eliten fire forrygende stævner på linket her.

Læs mere om det store finalestævne i Fredericia på linket her.

Læs mere om de mange ændringer og se stævner i Aspirant klassen på linket her.

Læs mere om de mange kvalitetsstævner i DM TRI-Serien for Age-Groupere på linket her.

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)