Aflysning af Danske Invest DM TRI serien i Herning d. 4. juni

maj 9, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der bliver desværre ikke noget action i Herning d. 4. juni . Foto: DTriF

Det er med stor skam at DTriF må aflyse Danske Invest DM TRI serien i Herning d. 4. juni, hvor det var planen at både Aspiranter, Elite og Age-Group skulle i aktion.
Grundet manglende deltagertilslutning tør Team Triathlon Herning ikke risikere stort stævneunderskud og vælger derfor at aflyse stævnet i 2017.

Ændring i pointreglerne for Eliten
DM TRI Ligaen (elite) bliver i 2017 så kun med 3 afdelinger (Furesøen 27. maj, Christiansborg (19. august) og Fredericia (2.-3. september)
Med kun 3 afdelinger for eliten i år har DTriF besluttet at ændre i pointreglerne for DM TRI ligaen, således at det nu kun er muligt at medtage point fra to af de tre afdelinger (inkl. finalen) i den samlede DM TRI Liga stilling.

Allerede tilmeldte i Herning
Tilmeldte elite og aspiranter til dette stævne vil blive kontaktet direkte af DTriF.
Age-Group deltagere bliver kontaktet af arrangøren med hensyn til refundering af startgebyr.

Dansk Triatlon Forbund

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …