DM TRI serien #7 Kalkgravstri for Age-Group d. 9. juni

maj 24, 2019


Kalkgravstriatlon finder sted søndag den 9. juni i og omkring den naturskønne Karlstrup Kalkgrav som ligger i Solrød kommune ca. 30 km sydvest for København.

Svømmeruten foregår i Kalkgraven som er kendetegnet ved det flotte azurblå vand, som altid er meget roligt nærmest uanset vindforhold. Der er ingen alger, brandmænd mv. Vandet er varmt i overfladen 2-4 grader varmere end f.eks. havet i Køge Bugt. Yderligere er der masser af pejlemærker i Kalkgraven, og det at navigere er også betydeligt nemmere end ved svømning i åbent vand. Der vil være mulighed for prøve svømning i Kalkgraven de 3 torsdage inden stævnet kl 20, hvor der også vil være svømmetrænere.

Cykling foregår på de lokale landeveje og cykelstier på en naturskøn 20 km rundstrækning med flere lange lige strækninger. Løberuten er ligeledes en naturskøn rute, hvoraf noget af strækningen løbes på grusstier rundt om Kalkgraven.

Ud over stævnets naturmæssige skønhed er et andet af stævnets varemærke at der er mange glade og engagerede hjælpere, som er klar til at bruge dagen på at give deltagerne den bedste tri-oplevelse. For dem som kommer langsvejs fra kan deltagelse i stævnet jo i øvrigt kombineres med et weekend ophold i København.

Arrangementet afholdes søndag d. 9. juni på Silovej 2, 2690 Karlslunde. Starten går kl. 11 (OL- distance) og kl 11.30 (sprint- distance).

Sprint-distance (En del af DM-serien):
750 m svømning – 20 km på cykel (1 omgang) – 5 km løb (1 omgang)

OL-distance:
1.500 m svømning – 40 km på cykel (2 omgange) – 10 km løb (2 omgange)

Se ruterne:
Svømmerute 750m her
Cykelrute kort: 20 km her
Løberute kort: 5 km her

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Indbydelse til børne- og ungdomsseminar.

Seminaret er for børne- og ungdomstrænere, og for andre der har interesse i udviklingen af triatlon for børn og unge. Derudover kan klubber, der overvejer at starte noget nyt op, få inspiration og viden fra dem, der allerede har succes.