DM TRI serien #11 AG Alssundman (950-31-5,5) 1. september

jul 18, 2019


ALSSUNDMAN er et ret nyt stævne arrangeret af Sønderborg Triatlonklub og sidste år blev den korte distance lanceret til stor glæde for deltagerne. Sønderborg Triathlonklub glæder sig over at stævnet i år er en del af DM TRI serien når stævnet afvikles søndag den 1. september i Sønderborg. Samme dag afvikles også ALSSUNDMAN Lang (halv jernmand), så der er garanti for en aktiv dag i det sønderjyske med mange atleter og tilskuere.

Stævnet har 3 års erfaring, men har allerede opnået stor anerkendelse og ros fra tidligere deltagere og fra Triatlon Danmark på grund af de perfekte rammer både for atleter og tilskuere. De smukke omgivelser omkring Sønderborg slot udnyttes til en unik svømmetur i Sønderborg bugt, en relativt flad cykelrute og en smuk løbetur langs vandet.

Alssundman kort, som er distancen der er med i DM TRI serien og Danmarks bedste triatlonklub 2019  er: 950 m svømning, 31 km cykling, 5,5 km løb.

SVØMNING
Der svømmes på en firkantet bane i med start ved stranden ”Frimærket”. De 950 m svømmes på én omgang. Våddragt forventes påbudt.

CYKLING
Cykelruten er en hurtig rute på ca. 30 km.

LØB
Ud og hjem rute langs strandpromenaden med udsigt til Sønderborg Bugt. Der løbes 1 runde med en samlet distance på 5,5 km.

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …