DM TRI serien #11 AG Alssundman (950-31-5,5) 1. september

jul 18, 2019

ALSSUNDMAN er et ret nyt stævne arrangeret af Sønderborg Triatlonklub og sidste år blev den korte distance lanceret til stor glæde for deltagerne. Sønderborg Triathlonklub glæder sig over at stævnet i år er en del af DM TRI serien når stævnet afvikles søndag den 1. september i Sønderborg. Samme dag afvikles også ALSSUNDMAN Lang (halv jernmand), så der er garanti for en aktiv dag i det sønderjyske med mange atleter og tilskuere.

Stævnet har 3 års erfaring, men har allerede opnået stor anerkendelse og ros fra tidligere deltagere og fra Triatlon Danmark på grund af de perfekte rammer både for atleter og tilskuere. De smukke omgivelser omkring Sønderborg slot udnyttes til en unik svømmetur i Sønderborg bugt, en relativt flad cykelrute og en smuk løbetur langs vandet.

Alssundman kort, som er distancen der er med i DM TRI serien og Danmarks bedste triatlonklub 2019  er: 950 m svømning, 31 km cykling, 5,5 km løb.

SVØMNING
Der svømmes på en firkantet bane i med start ved stranden ”Frimærket”. De 950 m svømmes på én omgang. Våddragt forventes påbudt.

CYKLING
Cykelruten er en hurtig rute på ca. 30 km.

LØB
Ud og hjem rute langs strandpromenaden med udsigt til Sønderborg Bugt. Der løbes 1 runde med en samlet distance på 5,5 km.

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Duatlon i Rødekro med “vind i sejlene”

Duatlon i Rødekro med “vind i sejlene”

“Der blæst’ en vældig vind den daw ud’ fra vest. (uha da da, uha da da da da)” sang De Nattergale tilbage i 1988, men det kunne lige så godt have været ment om den vind, der ramte deltagerne som en hammer ved gårsdagens duatlon i Rødekro. læs mere….

Testsamling forår 2024

Testsamling forår 2024

32 talentfulde unge atleter havde pakket svømmetøjet og løbeskoene og var til testsamling i weekenden i Odense. Læs mere….