DM Sprint – Tri på Tyren 20. maj

maj 4, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Bastrup Sø bliver for 10. gang stedet hvor den danske mester i Sprint triatlon skal findes. Foto: DTriF

DM Sprint afholdes for 16. gang og for 10. gang er Ganløse Tri-Center arrangør for stævnet når det går løs med Tri på Tyren lørdag d. 20. maj.

”Tri på Tyren” er årets første åbent vands triatlonstævne og et af de få enkeltstartsstævner i Danmark på sprintdistancen. Atleterne sendes afsted enkeltvis med 30-60sek mellemrum og det er ikke tilladt at ligge på hjul.
Ruten er tilrettelagt, så det udnytter den flotte natur omkring Ganløse inklusiv en kuperet cykelrundstrækning – Tyren – på 11,6 km. Løbets distance er: 750 m svømning, 23,2 km cykling, 5 km løb.

SVØMNING
Der svømmes på en trekant-bane i Bastrup sø. 375 m for de yngste klasser og 750 for Sprint distancen. Uanset distance svømmes kun én omgang. Våddragt forventes påbudt.

CYKLING
Rundstrækning på 11.6 km (Tyren), der køres: Bastrup-Nymølle-Ganløse-Bastrup dvs.: Stengårdsvej-Ganløsevej-Nymøllevej-Kalkværksvej-Farumvej-Lyngevej-Ganløsevej. For de yngste klasser cykles en omgang og to for Sprint distancen.

LØB 
Ud og hjem rute på ”Mølleå-stien” langs Bastrup Sø. For de yngste klasser løbes ud-hjem svarende til 2×1.250 m, ialt 2,5 km. For Sprint distancen løbes ud-hjem-ud-hjem svarende til 4×1.250 m, i alt 5,0 km.

Læs mere om stævnet; Program, ruter osv. i DTriF’s stævnekalender her eller på Tri på Tyrens egen hjemmeside her

Langt over 300 har allerede tilmeldt sig til dette legendariske stævne. Du kan stadigvæk nå det!
Gå til tilmelding her

Med sportslig hilsen
Ganløse Tri-Center og Dansk Triatlon Forbund

 

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …