DM Sprint og Kalvebod Triathlon er tilbage i 2021

okt 23, 2020


Der er lagt op til en kæmpe triatlonfest, når der både afholdes DM Sprint 2021 og Kalvebod Triathlon lørdag den 14.august i og omkring Hvidovre Havn.

Vi er enormt glade for at kunne offentliggøre at DM Sprint (endelig) er tilbage efter to års pause med ny arrangør og helt nye ruter.

DM Sprint 2021 afholdes af Hvidovre Triathlon Club, i samarbejde med Triatlon Danmark, og der lægges op til en kæmpe triatlonfest, når Eliten, Age Group atleter og Aspiranter kæmper om at blive Danmarks bedste.

DM Sprint 2021 er Triatlon Danmark officielle DM på sprintdistancen og afholdes som enkeltstart.

Samtidigt med DM Sprint afholdes der også Kalvebod Triathlon. Til Kalvebod Triathlon er muligt at køre ¼ distance (1km svøm. 40km cykling og 10km løb) eller familiedistancen (375m svøm, 10km cykling og 2,5km løb), hvor voksne og børn ned til 12 år kan deltage.

Early Bird-rabat
Køb din billet til en meget favorabel pris allerede nu og sæt kryds i kalenderen, så du ikke risikerer at gå glip af en af årets store danske triatlonbegivenheder.

Læs mere om DM Sprint 2021 og Kalvebod Triathlon her

 

Skole OL Case: Forløb med Odense Triathlon Klub

“Det har været den bedste undervisning nogensinde!” Sådan lyder det fra eleverne i 3.-6.-klasse på Lumby Skole i Odense, som hver især har haft besøg af Odense Triathlon Klub til et Skole OL undervisningsforløb.

Ironman-chefen fylder 70 år

Én af de helt store giganter i triatlonsporten, Kenneth Gasque, fyldte 70 år søndag den 1. november.