DM middeldistance 2019 – særtilbud til Triatlon Danmarks medlemmer

jun 15, 2018


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Mathias Petersen i forløsning over at DM-titlen er i hus 2018. Foto: James Mitchell

Mens du restituerer efter sidste weekends DM på middeldistancen, så er Dansk Triatlon Forbund og Challenge Herning allerede i fuld gang med at støbe kuglerne til næste års event.

I 2019 bliver eventen endnu engang DM på middeldistancen, og derfor vil Challenge Denmark gerne anerkende både forbundet og de danske atleter ved at tilbyde en helt særlig pris på bare 1100,- kr. Tilbuddet gælder til og med fredag den 22. juni.

DM på middeldistancen har et setup af høj, international kaliber på niveau med Challenge Roth og Ironman Kona, så atleter med ambitioner får mulighed for at prøve sig selv af på den helt store skala. Og så har stævnet meget højt fokus på fair racing. Det betyder blandt andet at der er 20 meter non-drafting på cykelruten og grundig dopingkontrol.
Svømningen bliver som altid i den rene, klare Fuglsang Sø. Cykelruten har både lange, flade og hurtige stykker og gode rullebakker med Trehøje som den primære stigning. Ruten går gennem det smukke, midtjyske hedelandskab, og har en samlet stigning på 582 meter. Løberuten er fire runder i Herning centrum. Blandt andet gennem biblioteket, gågaden og Sønder Anlæg. Der er gode hotspots hele vejen til mål, som ligger midt på torvet foran rådhuset.

Herning er kendt for at levere et brag af en fest med masser af tilskuere og musik, så der er god grund til at skynde sig og reservere dit startnummer, før prisen stiger på lørdag.

 

Brug rabat koden: DMMIDDEL2019 og tilmeld dig her

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …