DM Hold Triatlon afholdes i Ganløse den 19. maj

mar 15, 2019


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

DM i Triatlon for hold afholdes dagen efter DM Sprint, som også afholdes i Ganløse. Så der er mulighed for en dejlig St. Bededagsferie i det nordsjællandske med triatlon på programmet både lørdag og søndag. Ganløse TRI Events har tidligere været vært for nogle særdeles velarrangerede DM’er i Triathlon for klubhold, så der er al mulig grund til at samle et eller flere hold i din klub og være med til denne event!

DM distancer
Alle voksne deltagere skal svømme 750 meter, derefter cykle ca.19 km, og afslutte med at løbe 5 km.
Aspiranterne deltager på 400 – ca. 9.5 – 2,5.
Info om regler og aldersklasser i DM – se konkurrencereglerne s. 23 her

Er du nysgerrig efter at prøve triatlon?
Så er der i 2019 en mulighed for at deltage i stævnet, uden at deltage i det danske mesterskab. Det kan være sammen med dine venner, kolleger eller familiemedlemmer,

Holdet kan sammensættes af 3 eller 4 personer, og I skal gennemføre 400 meter svømning – ca.9.5 km cykling og 2,5 km løb – bemærk tredje person over målstregen giver holdets tid.

Holdet kan bestå af deltagere fra en bred vifte af sportsgrene, – eller kombineres med medlemmer af en triatlonklub, som ønsker at få en stor oplevelse sammen med venner, kolleger eller familie.

Stævnet er et certificeret stævne under Dansk Triatlon Forbund (DTriF) og der er derfor krav om enten et medlems nr. eller om køb af et Enkelt Persons Medlemsskab.

Under tilmeldingen spørges der ind til medlems status og kan du ikke angive en DTriF medlemsnummer så bed om et Enkelt Persons Medlemsskab – det koster kun kr. 25,- per deltager + plus samlet pris for holdet på kr. 700,-

Om stævnet
Bemærk at der er meget begrænset parkering i stævneområdet – så ankom i god tid inden stævnet. Der anbefales parkering i Lynge eller Blåkærsvej.
Der er tale om en lukket rute mellem Bastrup Sø og Ganløse (rundkørslen ved Lyngevej/Tegværksparken). Det vil sige at du ikke skal komme i bil denne vej fra efter kl. 10.00 da vejen er lukket.

Der er en cafe på pladsen hvor der kan købes mad og drikke.

Adresse:
Stengårdsvej , 3540 Lynge

Åbningstid på registrering:
Lørdag den 18.5 samtidig med registrering til DM sprint
Søndag fra. Kl .8:00

Starttid og sluttid på stævnet:
19.5.2019 Start kl.10.00 og slut ca. kl.13.00

Andreas Schilling indstiller flot karriere

Andreas Schilling har besluttet at indstille sin professionelle triatlonkarriere efter seks sæsoner i den absolutte verdenselite inden for olympisk triatlon.