DM Cross Duatlon – årets første Danske Mesterskab

mar 10, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

DM Cross Duatlon afholdes søndag d. 19. marts med stævnecentrum ved Langesø Slot. Her ses den danske mester fra 2016, Claus Rantzau fra OTK. (Foto: Lise Myltoft)

Årets første danske mesterskab er lige om hjørnet. Nærmere bestemt søndag d. 19. marts, hvor DM Cross Duatlon afholdes af Odense Triathlon Klub med Langesø Slot som stævnecentrum.

Deltagerne i DM Cross Duatlon skal igennem følgende distance: (3km crossløb, 10km MTB cykling – 3km crossløb – 10km MTB cykling – 3km crossløb). Ruterne er lagt i skovene omkring Langesø Slot, med sikkerhed for oplevelser ud over det sædvanlige. Skiftezonen er placeret på slotspladsen, så der er sat en smuk scene for stævnets afvikling!

Sidste år var et rigtigt mudderrace, som billedet af Claus Rantzau tydeligt bevidner. Om det bliver en lige så beskidt omgang i år afgør vejrguderne, men vejrudsigten for den næste uges tid lover ikke så meget nedbør. Faktisk er der en del sol på vejrudsigten, så det kunne tyde på helt andre forhold i 2017 end der var i 2016!

Favoritterne
Claus Rantzau (OTK) stiller til start som forsvarende dansk mester 2015 og 2016. Sidste år  henviste han den 5-dobbelte OL-medaljetager i roning, Eskild Ebbesen (Hareskovens Triathlon Klub) til 3. pladsen,  og året før til 2. pladsen så mon ikke Eskild er klar til revanche i år?! Finn Kaczmarek (OTK) kan også blive en bejler til sejren. Han har tidligere i år vundet Xterra Duatlon i Vejle.

Hos kvinderne stiller Carol Rasmussen (Karlslunde Tri) til start, også som forsvarende dansk mester fra 2015 og 2016. Hun har i år vundet Xterra Duathlon i Gribskov.

Det er favoritterne som det ser ud nu, men der kan jo stadigvæk komme flere til! Du kan nemlig fortsat tilmelde dig til stævnet, som også har en motionsstart. Gør det her.

Starten går kl. 11.00 søndag d. 19. marts.

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

 

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …