Triatlon Danmark søger ny hovedsponsor fra 1. januar 2018

mar 8, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Bliv hovedsponsor for Dansk Triatlon Forbund. Foto: Lea Hoffmann

Har din virksomhed det der skal til for at blive hovedsponsor for Dansk Triatlon Forbund?
Perioden er 2018-2020, hvor der samtidig er mulighed for at være navnesponsor for hele 5 VM konkurrencer afholdt på dansk grund!

Med en forventning om et stort antal tilskuere fra både ind- og udland er det en eksponeringsmulighed man normalt skal lede længe efter.

2018  er året hvor Dansk Triatlon Forbund er vært for hele  5 Verdensmesterskaber i forbindelse med FYN ITU World Multisports Championships Festival www.triatlonfestival.dk.
Her er der mulighed for den nye hovedsponsor også at blive stævne sponsor.

Sidder du i en virksomhed, eller er der en i dit netværk der har en som du tror kan se sig selv som sponsor for den hurtigst voksende sportsgren – der rummer alt fra Børne Tri, til en af verdens hårdeste konkurrencer og alt derimellem?
Så tag den indledende kontakt til forbundets direktør Morten Fenger på:

Morten.Fenger@triatlon.dk
Mobil: 21 900 600

Sponsoratet løber i 3 år og er i 2018 inkl. navnesponsorat for Fyn ITU Multisport World Championships Festival.

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …